Suklaiset myslipäärynät

4 annosta

Arviot (0 kpl)

Ainekset

2 kypsää päärynää

Täyte

1 dl muromysliä
50 g voita
50 g tummaa suklaata
2 rkl Dansukker Ruokokidesokeria tai Fariinisokeria
1 tl Dansukker Kanelisokeria

Lisäksi

2 ½ dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta

Ohjeet

Pese päärynät ja puolita ne pituussuunnassa. Koverra keskustaa, jotta saat täytteelle sopivan kuopan.

Mittaa kasariin muromysli, voi, suklaa ja sokerit. Kiehauta koko ajan sekoittaen, kunnes voi ja suklaa on sulanut.

Jaa seos päärynöiden kuoppiin. Lämmitä 175-asteisessa uunissa 15–20 minuuttia.

Tarjoa lämpimien päärynöiden kanssa vaahdotettua vaniljakastiketta.

 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.