Suklaapannacotta

4 annosta 5 minuuttia + hyytyminen
Helppo suklainen pannacotta valmistuu ilman liivatetta. Koristele tuoreilla vadelmilla ja valkosuklaalastuilla.
Suklaapannacotta
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

  • 5 dl kermaa TAI maitoa
  • 1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
  • 1 dl tummaa kaakaojauhetta

Pinnalle

  • 100 g vadelmia
  • 2 rkl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
  • valkosuklaata

Kuumenna kerma, hyytelösokeri Multi ja kaakaojauhe kiehuvaksi koko ajan sekoittaen ja keitä ½ minuuttia. Kaada seos laseihin tai jälkiruoka-astioihin, pane jääkaappiin ja anna hyytyä 4 tunnista seuraavaan päivään.

Sekoita Siro-sokeri puolisulaneiden vadelmien joukkoon ja annostele seos pannacottien pinnalle. Vuole valkosuklaasta lastuja kuorimaveitsellä tai juustohöylällä ja nosta lastut vadelmien päälle. Tarjoa heti.

 

Reseptin on laatinut

Dansukker