Suklaakuorrutetut pähkinäpatukat

noin 20–25 kpl 45 minuuttia
Pähkinäsuklaan ja kookoksen ystävien suosikkipatukat itselle tai lahjaksi
Suklaakuorrutetut pähkinäpatukat
Arvioi: ( 0 kpl)

Ainekset

  • 1 dl manteleita
  • 1 dl hasselpähkinöitä
  • 3 dl maapähkinöitä
  • 25 g voita
  • 1 1/2 dl Dansukker Vaaleaa siirappia
  • 1 dl seesaminsiemeniä
  • 1 dl kookoshiutaleita

Suklaakuorrutus

  • 200 g (tummaa) suklaata
  • 50 g voita

Koristeluun

  • pähkinärouhetta

1. Kuumenna uuni 150 asteeseen.

2. Rouhi mantelit ja pähkinät karkeaksi rouheeksi. Sekoita joukkoon sulatettu voi.

3. Lisää loput ainekset ja sekoita paksuksi taikinaksi.

4. Levitä taikina leivinpaperoituun vuokaan (noin 24x30 cm).

5. Paista uunin keskitasolla 20–25 minuuttia. Anna jäähtyä.

6. Sulata suklaa ja voi vesihauteessa.

7. Levitä suklaaseos pähkinäpohjalle ja ripottele päälle pähkinärouhetta. Pane jääkaappiin jähmettymään.

8. Leikkaa pieniksi patukoiksi.
 

Reseptin on laatinut

Dansukker