Suklaa-mokkapannacotta

(4–6 annosta) 5 tuntia
Helppo ja herkullinen suklaan ja kahvin makuinen kerrospannacotta tuoreilla vadelmilla.
Suklaa-mokkapannacotta
Arvioi: (60kpl)

Ainekset

    Suklaakerros

    • 2 ½ dl kermaa TAI maitoa
    • ½ dl tummaa kaakaojauhetta
    • ½ dl Dansukker Hyytelösokeri Multia

    Mokkakerros

    • 2 ½ dl kermaa TAI maitoa
    • ½–1 tl pikakahvijauhetta
    • ½ dl Dansukker Hyytelösokeri Multia

    Koristeluun

    • vadelmia
    • kaakaojauhetta

    1. Sekoita suklaakerroksen ainekset kattilassa. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä ½ minuuttia.

    2. Kaada liemi tarjottimella oleviin annoskulhoihin, siirrä jääkaappiin ja anna hyytyä pari tuntia.

    3. Sekoita mokkakerroksen ainekset kattilassa. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä ½ minuuttia.

    4. Kaada hiukan jäähtynyt seos, esim. lusikan kuperan puolen päältä valuttaen, hyytyneen suklaapannacottan päälle. Hyydytä jääkaapissa vielä pari tuntia tai seuraavaan päivään.

    5. Viimeistele annokset vadelmilla ja kevyellä kaakaojauheripotuksella juuri ennen tarjoilua.

    Reseptin on laatinut

    Dansukker