Söta mandlar

Gör dina egna söta mandlar med äggvita och socker. Rosta mandlarna i ugnen och njut av en härlig smak och doft. Enkelt och utsökt!

Arviot (0 kpl)

Ainekset

200 g sötmandel
2 dl Dansukker Florsocker
1 dl Dansukker Ekologiskt Rörsocker Fairtrade
1 äggvita

Ohjeet

Skålla och skala mandlarna. Blanda flor- och rörsocker i en skål. Lägg äggvitan i en annan skål och slå sönder den med en gaffel. Doppa mandlarna i äggvitan och därefter i sockerblandningen. Lägg på plåt med bakplåtspapper och sätt in i ugnen på 150 °C och rosta mandlarna i cirka 35 minuter. Stäng av ugnen men låt mandlarna vara kvar tills de har svalnat.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.