Soodapullat

Nimestään huolimatta soodapullat ovatkin paksuhkoja pannukakkuja, jotka paistetaan ohukaispannussa.

10–12 kpl

30 minuuttia

Arviot (8 kpl)

Ainekset

1 dl vehnäjauhoja
1 tl soodaa
¼ tl suolaa
2 dl kermaviiliä tai muuta hapanmaitotuotetta
1 kananmuna

Paistamiseen
voita ja öljyä

Tarjoiluun
2 dl hilloa
1 prk (120 g) smetanaa
3 rkl Dansukker Tomusokeria 

Ohjeet

Sekoita jauhot, suola ja sooda. Lisää neste ja kananmuna, sekoita sileäksi taikinaksi. Anna taikinan turvota 15 minuuttia. Paista pulleita soodapullia voi-öljyseoksessa ohukaispannussa. Tarjoa hillon ja tomusokerilla maustetun, notkeaksi sekoitetun smetanan kanssa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.