Sokeririnkelit

Leivo raesokerilla päällystettyjä pieniä rinkeleitä joulukuusen koristeiksi.

n. 30 kpl

30 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Ainekset

150 g margariinia
2 rkl Dansukker Taloussokeria
4 rkl kuohukermaa
4 dl vehnäjauhoja
Voiteluun
vettä
Koristeluun
Dansukker Rapeaa raesokeria

Ohjeet

Sekoita margariini ja sokeri kevyesti. Lisää kerma ja jauhot ja alusta taikinaksi. Pyöritä taikinasta 20 cm pitkiä tankoja ja muotoile niistä rinkilöitä. Voitele vedellä ja koristele raesokerilla. Aseta uunipellille ja paista 175 °C lämmössä n. 12 min. Anna jäähtyä ritilän päällä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.