Smetanasilli

30 min
Smetanasilli on lempeä suolakala, joka maistuu ruisleivän tai höyrytettyjen perunoiden kanssa arkena ja pitopöydässä.
Smetanasilli
Arvioi: (17kpl)

Ainekset

  • 150 g matjessillifileetä
  • 1 pieni punasipuli hienonnettuna
  • 1 omena
  • 150 g smetanaa
  • 1 rkl sitruunamehua
  • 1 tl Dansukker Taloussokeria
  • tuoretta tilliä maun mukaan

Lisäksi

  • 2 keitettyä munaa

Huuhtele sillifileet ja leikkaa sopiviksi suupaloiksi. Kuori punasipuli ja omena ja hienonna sipuli hienoksi ja kuutioi omena pieniksi kuutioiksi.

Sekoita ainekset smetanan joukkoon. Purista mausteeksi sitruunamehua ja lisää sokeri ja hienonnettua tilliä.

Kuori keitetyt munat ja hienonna munanvalkuaiset. Sekoita valkuaiset kastikkeen joukkoon ja lisää lopuksi sillipalat sekoittaen. Koristele annos hienonnetulla keltuaisella.

Reseptin on laatinut

Dansukker