Sitruunaruoho-fruity

Sitruunaruohosta, mansikoista ja kuplavedestä tehty kesäinen fruity-juoma.

4 lasillista

1 tunti

Arviot (3 kpl)

Ainekset

2 sitruunaruohon vartta
3 dl vettä
1 l mansikoita
3 dl vettä
2–4 rkl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
3 dl kivennäisvettä

Ohjeet

Huuhtele ja paloittele sitruunaruoho. Lisää palat veden joukkoon kattilaan ja keitä 5 minuuttia. Anna jäähtyä. Siivilöi. Huuhtele, perkaa ja paloittele mansikat. Pane ne veden joukkoon kattilaan ja kiehauta. Anna jäähtyä. Siivilöi. Sekoita keskenään sitruunaruohovesi, mansikkavesi ja sokeri. Jaa juoma neljään lasiin. Lisää kivennäisvesi. Tarjoile heti.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.