Sitruunainen vadelma-mustikkamarmeladi

n. 4 dl valmista marmeladia 20 minuuttia
Vadelma ja mustikka ovat perinteinen makupari marmeladissa, jota sitruuna raikastaa.
Sitruunainen vadelma-mustikkamarmeladi
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

  • 200 g mustikoita (pakaste)
  • 200 g vadelmia (pakaste)
  • ½ luomusitruunan mehu
  • 2 tl raastettua luomusitruunan kuorta
  • 135 g (1,5 dl) Dansukker Hillo-marmeladisokeria

Mittaa kattilaan hieman sulaneet mustikat, vadelmat, sitruunan mehu ja kuoriraaste. Sekoita Hillo-marmeladisokeri joukkoon. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia välillä sekoitellen. Kerää pinnalle mahdollisesti muodostuva vaahto pois lusikalla. Purkita puhtaisiin purkkeihin ja säilytä jääkaapissa.

Reseptin on laatinut

Dansukker