Sitruunainen lakritsipannacotta

8 annosta noin 2 tuntia
Tee jälkiruoaksi helppo pannacotta, jonka makuna on sitruunan ja lakritsin vastustamaton yhdistelmä.
Sitruunainen lakritsipannacotta
Arvioi: (9kpl)

Ainekset

  • 5 dl kuohukermaa
  • 1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
  • 1–1½ tl lakritsijauhetta
  • 1 pienen luomusitruunan kuoriraaste

Hilloke

  • 150 g vadelmia
  • 100 g punaherukoita
  • ¾ dl Dansukker Hillosokeria
  • 1 kanelitanko

Mittaa kerma, hyytelösokeri Multi ja lakritsijauhe kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä ½ minuuttia. Sekoita sitruunan ohut kuoriraaste joukkoon ja kaada seos laseihin. Jäähdytä ja hyydytä jääkaapissa pari tuntia tai yön yli.

Mittaa marjat, hillosokeri ja kanelitanko kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä noin 5 minuuttia. Jäähdytä. Annostele kylmä hilloke pannacottien päälle ennen tarjoamista.

Reseptin on laatinut

Dansukker