Sitrussalaatti ja Cointreaulla maustettu appelsiinisiirappi

4 annosta 25 minuuttia
Tässä Cointreau-liköörillä maustetussa jälkiruoassa hyödynnetään sesongin sitrushedelmiä.
Sitrussalaatti ja Cointreaulla maustettu appelsiinisiirappi
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

  • 3 verigreippiä
  • 1 greippi
  • 3 appelsiinia
  • ½ pomelo
  • 2 dl appelsiineista puristettua mehua (2 appelsiinia)
  • 1 ½ dl Dansukker Ruokokidesokeria
  • 1 tähtianis
  • ½–¾ dl Cointreau-likööriä

Lisäksi

  • 1 dl vispikermaa
  • 1 rkl Dansukker Kanelisokeria
  • ½ tl Dansukker Vaniljasokeria

Leikkaa sitrukset kalvottomiksi viipaleiksi. Laita annoslautasille tai isolle tarjoiluvadille.

Mittaa kasariin appelsiinimehu, sokeri, tähtianis ja likööri. Anna kiehua hiljalleen noin 15 minuuttia, kunnes seos sakenee siirapiksi.

Valuta siirappia sitrusten päälle.

Tarjoa seuraksi kaneli- ja vaniljasokerilla maustettua kermavaahtoa.

Reseptin on laatinut

Dansukker