Sitrusmarmeladi

Tähän pirteään marmeladiin käytetään sitruunoita, appelsiineja, mandariineja ja limettejä.

50 minuuttia

Arviot (19 kpl)

Ainekset

300 g luomusitruunoita
300 g luomuappelsiineja
200 g luomumandariineja
200 g luomulimettejä
5 dl vettä
1 kg Dansukker Hillosokeria
(1/2 dl viskiä)

Ohjeet

Huuhdo hedelmät huolellisesti ja kuori ne. Poista valkoiset kalvot ja leikkaa kuoret ja hedelmäliha pieniksi paloiksi. Keitä kuoria ja hedelmälihaa vedessä kannen alla 15 minuuttia.

Lisää hillosokeri ja keitä vielä viisi minuuttia. Ota kattila liedeltä ja kuori vaahto huolellisesti. (Sekoita joukkoon viski.) Kaada marmeladi lämpimiin lasitölkkeihin.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.