Ainekset
300 g keltasipulia
500 g perunoita
1 tl Dansukker Fariinisokeria
1 tl voita tai margariinia
1/2 tl suolaa
2 maustemitallista valkopippuria
2 dl ranskankermaa
3 dl kermaa
1/2 g sahramia
Ohjeet
Suikaloi tai viipaloi sipulit ja perunat. Paista sipulit kevyesti yhdessä fariinisokerin kanssa. Pane sipulit ja perunat voideltuun uuninkestävään vuokaan kerroksittain ja ripottele väliin suolaa ja pippuria. Vatkaa ranskankerma, kerma ja sahrami ja kaada peruna-sipuliseoksen päälle. Paista uunin keskiosassa 175 asteessa noin 35 minuuttia. Tarjoa joulukinkun tai muiden leikkeleiden, lihapullien tai makkaran kera.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Parhaat juustokakut
Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.
Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!
Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.
Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.
Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.