Sipuligratiini

Sahrami värjää herkullisen keltaiseksi perinteisen peruna-sipulipaistoksen.

4 annosta

1½ tuntia

Arviot (8 kpl)

Ainekset

300 g keltasipulia
500 g perunoita
1 tl Dansukker Fariinisokeria
1 tl voita tai margariinia
1/2 tl suolaa
2 maustemitallista valkopippuria
2 dl ranskankermaa
3 dl kermaa
1/2 g sahramia

Ohjeet

Suikaloi tai viipaloi sipulit ja perunat. Paista sipulit kevyesti yhdessä fariinisokerin kanssa. Pane sipulit ja perunat voideltuun uuninkestävään vuokaan kerroksittain ja ripottele väliin suolaa ja pippuria. Vatkaa ranskankerma, kerma ja sahrami ja kaada peruna-sipuliseoksen päälle. Paista uunin keskiosassa 175 asteessa noin 35 minuuttia. Tarjoa joulukinkun tai muiden leikkeleiden, lihapullien tai makkaran kera.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.