Silli-perunasalaatti-ruisnapit

16 suupalaa 15 minuuttia
Pientä suolaista tarjottavaa: päällystä ruisnapit sillillä maustetulla perunasalaatilla.
Silli-perunasalaatti-ruisnapit
Arvioi: (1kpl)

Ainekset

  • 16 ruisnappia
  • 5 keitettyä keskikokoista perunaa
  • 1 pieni punasipuli silputtuna
  • 200 g ranskankermaa
  • 1 tl sinappia
  • 1 dl tillisilppua
  • mustapippuria myllystä
  • 1 tl Dansukker Fariinisokeria
  • 1 dl silliä silputtuna
  • 2 keitettyä munaa silputtuna

Koristeeksi

  • tilliä

Asettele ruisnapit tarjoiluvadille.

Kuori perunat ja kuutioi ne pieniksi tasakokoisiksi kuutioiksi. Silppua punasipuli hienoksi. Sekoita ne kulhossa keskenään.

Sekoita ranskankerma, sinappi, tillisilppu, mustapippuri ja fariinisokeri. Lisää kastike perunoiden ja sipulin joukkoon. Sekoita lopuksi joukkoon sillisilppu. Tarkista maku.

Lusikoi täyte ruisnappien pinnalle. Ripottele annosten päälle silputtua, keitettyä munaa. Koristele tillillä.

Reseptin on laatinut

Dansukker