Sesamknäck

Hemgjort godis är det som smakar bäst, särskilt knäck. Prova något nytt och laga vår sesamknäck genom att tillsätta rostade sesamfrön.

30-35 stycken

Arviot (22 kpl)

Ainekset

1 dl vispgrädde
1 dl Dansukker Rörsocker Strö
1 dl Dansukker Ljus Sirap
1 tsk Dansukker Vaniljsocker
1 msk smör
1 dl sesamfrön

Ohjeet

Blanda grädde, rörsocker, sirap och vaniljsocker i en tjockbottnad kastrull. Låt smeten koka och rör om då och då tills termometern visar 124 grader eller när smeten håller kulprovet. Koktid cirka 20-25 minuter.

När kolan kokt klart tillsätt smör och sesamfrön. Häll knäcken i en kanna och fördela i småformar.

Låt knäcken stelna. Förvara i rumstemperatur.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.