Seljankukkagranita

4–6 annosta 4 tuntia
Italialalainen granita on hileisen raikas jälkiruoka, väliruoka tai helleherkku.
Seljankukkagranita
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

  • 1 ½ rkl Dansukker Tomusokeria
  • 3 dl vettä
  • ½ dl Dansukker Glukoosisiirappia
  • 1 luomulimetin mehu ja kuori
  • ½ dl seljankukkamehutiivistettä
  • tuoretta minttua
  • (3 rkl valkoviiniä)

1. Sekoita kaikki ainekset kulhossa.
2. Kaada seos pakastuksen kestävään astiaan ja pane pakastimeen.
3. Sekoita tasaisin väliajoin haarukalla, jotta seos jäätyy hileiseksi.
4. Voit tarjoilla granitan jäähdytetyistä laseista, jolloin se sulaa hitaammin.  
 

Reseptin on laatinut

Dansukker