San Giuseppen riisi-sitruunatryffelit

San Giuseppen riisi-sitruunatryffelit
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

1 l maitoa
225 g riisiä
120 g Dansukker Taloussokeria
3 munankeltuaista
1 sitruunan kuori
2,5 dl vehnäjauhoja
ripaus suolaa
ripaus Dansukker Vaniljasokeria

Kypsentämiseen
macadamia-, high heat- tai avokadoöljyä

Päälle
Dansukker Tomusokeria

Sekoita kulhossa maito, riisi ja sokeri, keitä ‘al dente’-puuroksi ja anna jäähtyä. Voit myös keittää puuron edellisenä päivänä valmiiksi.

Lisää kylmään puuroon keltuaiset, sitruunankuoriraaste, jauhot ja mausteet. Sekoita hyvin. Kuumenna öljy pannussa, ota puurosta lusikallisia ja kypsennä ne öljyssä kullankeltaisiksi. Siirrä talouspaperille ja kieräytä sitten tomusokerissa. Tarjoile lämpiminä.