Säilötty kurpitsa

noin 700 g 30 minuuttia
Jäikö kurpitsan lihaa yli Halloween-kurpitsan kovertamisesta? Tee kurpitsasäilykettä riistan, naudanlihan tai vahvan juuston seuraksi.
Säilötty kurpitsa
Arvioi: (30kpl)

Ainekset

  • 500 g kurpitsakuutioita

Liemi

  • 2 dl etikkaa (12 %)
  • 4 dl vettä
  • pala tuoretta inkivääriä viipaleina, n. 3 x 3 cm
  • 1 kanelitanko
  • 1 tl suolaa
  • 10 mausteneilikkaa
  • 1 tähtianista
  • 4 dl Dansukker Taloussokeria

Sekoita liemen ainekset kattilassa ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää kurpitsakuutiot ja anna hautua 10 minuuttia. Nosta kurpitsat liemestä ja jaa puhtaisiin kuumennettuihin lasipurkkeihin. Kaada lientä päälle niin paljon että kurpitsat peittyvät. Sulje hyvin. Säilytä viileässä. Tarjoa riistan, naudanlihan tai voimakasaromisten juustojen kanssa.

Reseptin on laatinut

Dansukker