Ruis-puolukkaherkku

8 annosta 35 minuuttia
Välipala tai kerrosjälkiruoka vaahdotetusta vaniljakastikkeesta, paahdetuista ruishiutaleista ja puolukoista.
Ruis-puolukkaherkku
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

  • 2 dl luomuruishiutaleita
  • 1 dl Dansukker Luomuruokosokeria
  • 1 tl Dansukker Vaniljasokeria
  • 2 1/2 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
  • 3–4 dl tuoreita tai pakastepuolukoita

Levitä ruishiutaleet uunipellille ja paahda 200 asteessa, kunnes ne ovat saaneet hieman väriä. Anna jäähtyä. Sekoita joukkoon sokerit.
Jaa vaahdotettu vaniljakastike, paahdetut hiutaleet ja puolukat kerroksittain jälkiruokamaljoihin. Tarjoa välipalana tai jälkiruokana.

Reseptin on laatinut

Dansukker