Ruis-puolukkaherkku

Välipala tai kerrosjälkiruoka vaahdotetusta vaniljakastikkeesta, paahdetuista ruishiutaleista ja puolukoista.

8 annosta

35 minuuttia

Arviot (3 kpl)

Ainekset

2 dl luomuruishiutaleita
1 dl Dansukker Luomuruokosokeria 
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
2 1/2 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta 
3–4 dl  tuoreita tai pakastepuolukoita 

Ohjeet

Levitä ruishiutaleet uunipellille ja paahda 200 asteessa, kunnes ne ovat saaneet hieman väriä. Anna jäähtyä. Sekoita joukkoon sokerit.
Jaa vaahdotettu vaniljakastike, paahdetut hiutaleet ja puolukat kerroksittain jälkiruokamaljoihin. Tarjoa välipalana tai jälkiruokana.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.