Ruis-karpaloherkku

noin 6 annosta 20 minuuttia
Ruis ja karpalo muodostavat yhdessä herkkujälkiruoan.
Ruis-karpaloherkku
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

  • 2 dl ruishiutaleita
  • 3/4 dl Dansukker Tummaa Muscovado- tai Fariinisokeria
  • 1/2 tl Dansukker Vaniljasokeria
  • 2 1/2 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
  • 100 g karpaloita tai puolukoita

Paahda ruishiutaleet 200 asteessa uunissa tai kuumassa, kuivassa pannussa käännellen. Sekoita sokerit jäähtyneiden hiutaleiden joukkoon

Vaahdota vaniljakastike. Sekoita joukkoon ruishiutale-sokeriseos ja kohmeiset marjat.

Jaa annoskulhoihin tai tarjoile isosta kulhosta.
 

Reseptin on laatinut

Dansukker