Rouhea marjakääretorttu

Leivo punaherukoista kääretorttu, jonka taikinaan rouheutta tuo vehnälese.

10–13 annosta

25 minuuttia

Arviot (7 kpl)

Ainekset

Pohja
4 munaa
1 1/2 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1 dl vehnäjauhoja
1/2 dl vehnäleseitä
2 tl leivinjauhetta
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
2 tl Dansukker Kanelisokeria
1 1/2 dl punaherukoita

Pinnalle
2 rkl Dansukker Kanelisokeria

Täyte
1 dl vispikermaa
100 g maitorahkaa
1 tl Dansukker Kanelisokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
1/2 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria tai maun mukaan
2–3 dl marjoja (esimerkiksi mansikoita, punaherukoita ja boysenmarjoja)

Ohjeet

Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet sekä lopuksi punaherukat. Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Paista 225 asteessa uunissa noin 7 minuuttia.

Ripottele leivinpaperin pinnalle kanelisokeria ja kumoa torttulevy päälle, anna jäähtyä.

Vaahdota vispikerma, lisää joukkoon maitorahka ja sokerit. Tarkista maku. Lisää tarvittaessa sokeria. Levitä seos jäähtyneelle torttulevylle, ripottele pinnalle marjat. Kääri tiukahkolle rullalle ja nosta hetkeksi kylmään. Koristele marjoilla.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.