Rosmariiniomenat ja calvadoskermaa

4 annosta 15 minuuttia
Helpossa jälkiruoassa paistetut omenalohkot maustetaan rosmariinilla ja tarjotaan calvadoskermavaahdon kera.
Rosmariiniomenat ja calvadoskermaa
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

  • 4 hapanta omenaa
  • 2 rkl voita tai margariinia
  • 1 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
  • n. 1 rkl tuoretta rosmariinia
  • 2 dl kermaa
  • 2 rkl Dansukker Hyytelösokeri Multia
  • 2 rkl calvadosia

Kuori omenat, poista siemenkodat ja leikkaa lohkoiksi. Sulata rasva ja sokeri paistinpannulla. Lisää omenalohkot ja rosmariini. Anna kuullottua pehmeiksi.

Vatkaa kerma ja hyytelösokeri Multi kiinteäksi vaahdoksi. Lisää calvados. Tarjoa lämpimät omenalohkot calvadoskerman kera.
 

Reseptin on laatinut

Dansukker