Rosmariiniomenat ja calvadoskermaa

Helpossa jälkiruoassa paistetut omenalohkot maustetaan rosmariinilla ja tarjotaan calvadoskermavaahdon kera.

4 annosta

15 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Ainekset

4 hapanta omenaa
2 rkl voita tai margariinia
1 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
n. 1 rkl tuoretta rosmariinia
2 dl kermaa
2 rkl Dansukker Hyytelösokeri Multia
2 rkl calvadosia

Ohjeet

Kuori omenat, poista siemenkodat ja leikkaa lohkoiksi. Sulata rasva ja sokeri paistinpannulla. Lisää omenalohkot ja rosmariini. Anna kuullottua pehmeiksi.

Vatkaa kerma ja hyytelösokeri Multi kiinteäksi vaahdoksi. Lisää calvados. Tarjoa lämpimät omenalohkot calvadoskerman kera.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.