Rommimarjat

2 vrk
Nauti rommimarjat jälkiruokien, esim. jäätelön tai tuhdin suklaakakun kanssa.
Rommimarjat
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

  • 500 g pakastemarjoja
  • 2 dl vettä
  • 2 dl Dansukker Fariinisokeria
  • 3 dl tummaa rommia

Mittaa kattilaan marjat, vesi ja fariinisokeri. Kuumenna kiehuvaksi, keitä 3–4 minuuttia sekoittaen ja nosta kattila pois liedeltä. Kaada marjat puhtaisiin, kuumennettuihin patenttipurkkeihin ja täytä purkit rommilla. Sulje huolellisesti. Anna tekeytyä jääkaapissa parin päivän ajan. Rommimarjat säilyvät kylmässä ainakin kuukauden. Nauti rommimarjat jälkiruokien, esim. jäätelön tai tuhdin suklaakakun kanssa.

Vinkki!
Ihana jälkiruoka syntyy rommimarjoista ja itse tehdystä, paksusta vaniljakastikkeesta!

Resepti: Teresa Välimäki