Riisilettuja ja hedelmäsalaattia

4 annosta 30 minuuttia
Riisiletut tarjotaan lämpimän hedelmälisäkkeen ja halutessasi kermavaahdon tai jäätelön kera.
Riisilettuja ja hedelmäsalaattia
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

  • 3 kananmunaa
  • 1 1/2 dl vehnäjauhoja
  • 2 dl keitettyä riisiä tai Risoni-pastaa
  • 1 tl Dansukker Vaniljasokeria
  • 1/5 tl suolaa
  • 4 dl maitoa
  • voita tai margariinia paistamiseen

Täyte

  • 2 kiiviä
  • 1 banaani
  • 1 tölkki mandariinilohkoja
  • 2–3 rkl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
  • 2 rkl juoksevaa margariinia

Koristeluun

  • Dansukker Tomusokeria

Sekoita lettutaikinan ainekset keskenään. Paista letut rasvassa paistinpannussa tai lettupannussa. Pidä lämpiminä.

Kuori ja paloittele kiivit ja banaanit. Kaada pois mandariinien liemi. Sekoita hedelmät kattilassa, lisää siirappi ja margariini ja kuumenna. Pane letut lautasille ja jaa täyte niiden päälle. Taittele nyyteiksi. Sirottele pinnalle tomusokeria. Tarjoile heti.

Halutessasi voit tarjota letut jäätelö- tai kermavaahtonokareen kera.

Reseptin on laatinut

Dansukker