Rieskarulla

10 minuuttia
Paahtopaistilla ja ranskankermalla täytetty rieska tai tortilla välipalaksi.
Rieskarulla
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

  • 1 ohut rieska tai tortillaleipä
  • 1/2 dl kevytranskankermaa
  • 1/2 dl maitorahkaa
  • 1/2–1 tl Dijon-sinappia
  • 1/2 tl Dansukker Taloussokeria
  • 1 1/2 dl hienoksi suikaloitua valkokaalia
  • 1–2 keitettyä, kylmää perunaa raasteena
  • 1/2 dl hienonnettua persiljaa
  • 75–100 g suikaloitua lihaa, esim. paahtopaistia

Sekoita keskenään ranskankerma, maitorahka, sinappi ja sokeri. Lisää kaali, peruna ja persilja. Levitä täyte leivälle. Ripottele päälle lihasuikaleet. Kääri rullalle.

Reseptin on laatinut

Dansukker