Reilusti hyvä kääretorttu

Ruokokidesokeriripottelu antaa rapsakan pinnan tuorejuusto-daimtäytteiselle kääretortulle.

30 minuuttia

Arviot (29 kpl)

Ainekset

4 kananmunaa
3 dl Dansukker Tomusokeria
2 1/2 dl vehnäjauhoja
1 1/4 rkl kaakaojauhetta
2 tl leivinjauhetta
Ripotteluun

Dansukker Ruokokidesokeria
Täyte
100 g rapeita suklaamakeisia (esim. Daim-rakeet)
200 g maustamatonta tuorejuustoa
1 dl Dansukker Tomusokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria

Ohjeet

Vatkaa munat ja tomusokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Yhdistä kuivat aineet ja lisää seos munavaahtoon kevyesti sekoittaen. Levitä taikina voidellulle leivinpaperille uunipellille. Paista uunin keskiosassa 200º:ssa 7–10 minuuttia. Levitä leivinpaperi työpöydälle, ripottele päälle tasainen kerros ruokokidesokeria ja kumoa kypsä torttulevy leivinpaperille. Irrota paistoleivinpaperi.

Rouhi suklaamakeiset veitsellä. Vatkaa tuorejuusto ja sokerit kuohkeaksi, sekoita suklaarouhe joukkoon. Levitä täyte jäähtyneen torttulevyn päälle kevein vedoin. Rullaa torttu leivinpaperia apuna käyttäen. Jäähdytä ennen viipalointia.

Vinkki!
Voit halutessasi koristella kääretortun tomusokeri-vesikuorrutuksella: sekoita 1 dl Dansukker Tomusokeria ja n. ½–1 rkl vettä sileäksi kuorrutteeksi. Tee lusikan avulla kuorrutteesta esim. raitoja kääretortun pinnalle.

Vinkki!
Pyöreän kääretortun salaisuus: Levitä sokeroitavan leivinpaperin alle keittiöpyyhe. Ripottele tasainen kerros ruokokidesokeria leivinpaperille ja jatka työohjeen mukaan. Kun olet rullannut kääretortun leivinpaperin avulla, kääri pyyhe tiiviisti tortun ympärille. Se auttaa säilyttämään tortun pyöreän muodon.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.