Rapeat herkkuvohvelit

Vohvelipäivänä maistuvat rapeat herkkuvohvelit hillon tai marjojen sekä kermavaahdon ja siirapin kera.

8–9 kpl

40 minuuttia

Arviot (82 st)

Ainekset

2 dl kuohukermaa
2 dl vichyä
2 kananmunaa
2 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl suolaa
1 rkl Dansukker Taloussokeria

Ohjeet

Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää vichy sekä kevyesti vatkatut munat. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan. Kuumenna vohvelipannu. Sivele pannun molemmat pinnat sulatetulla margariinilla. Kaada noin 1 dl taikinaa vohvelipannulle. Paista 2–3 minuuttia. Tarjoa heti mahdollisimman rapeina hillon tai marjojen sekä kermavaahdon (ja siirapin) kera. Tarvittaessa vohvelit voi lämmittää uunissa pellillä leivinpaperin päällä.


Laktoosittomat vohvelit 5–6 kpl
1 muna
1 dl sulatettua laktoositonta margariinia
1 pullo (0,33 l) vichyä
3,5 dl vehnäjauhoa
2 tl leivinjauhetta
0,5 tl suolaa
1 rkl Dansukker Taloussokeria

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Syksyn hurmaavat omenaherkut

Mikä olisikaan houkuttelevampi piristys syksyn pimeneviin iltoihin kuin herkullinen omenakakku tai pirteä omppuhillo vaikka pannarin kaveriksi.

Poimi pirteä puolukka!

Raikkaan kirpeät puolukat ovat monikäyttöisimpiä metsämarjojamme, joista valmistat monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Omppusato purkkiin!

Säilö syksyn omppusato purkkiin näillä ihanilla ohjeilla.

Lettuja vai pannukakkua?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista.

Parhaat juustokakut

Juustokakku on nykyään makeista leivonnaisista varmasti yksi suosituin.

Etikettiautomaatti

Tee helposti värikkäitä ja kuvioituja etikettejä ja paikkakortteja.