Rapea jäätelötorttu

Rapean pohjan ja pinnan välissä pehmeää vaniljajäätelöä.

noin 10 annosta

12 tuntia

Arviot (0 kpl)

Ainekset

125 g voita tai margariinia
2 dl Dansukker Fariinisokeria
2 dl maissihiutaleita (cornflakes)
1 1/2 dl kookoshiutaleita
75 g hasselpähkinärouhetta
75 g suklaarouhetta
Jäätelö

5 dl kuohukermaa
5 dl maitoa
2 dl Dansukker Ruokokidesokeria
8 munankeltuaista
2 dl Dansukker Glukoosisiirappia
1 rkl Dansukker Vaniljasokeria

Ohjeet

Vaahdota voi ja fariinisokeri. Sekoita joukkoon hiutaleet ja rouheet.

Vuoraa halkaisijaltaan 24 cm:n irtopohjavuoka tuorekelmulla siten, että kelmu tulee vuoan reunojen yli. Leikkaa pohjalle vielä leivinpaperirinkula. Painele seos vuoan pohjalle. Jätä hieman koristeluun ja säilytä se jääkaapissa.

Mittaa jäätelön ainekset kattilaan ja kiehauta. Anna kiehua, kunnes seos alkaa saeta. Siivilöi seos ja anna jäähtyä. Kaada jäähtynyt seos vuokaan ja laita pakastimeen. Kun seos on jäähtynyt kiinteäksi, ripottele pinnalle rapeaa pohjaseosta. Säilytä pakastimessa suojattuna tarjoiluhetkeen saakka.

Ota huoneenlämpöön sulamaan noin kymmenen minuuttia ennen tarjoilua.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.