Raparperivispipuuro

25 minuuttia
Herkullinen kanelinen raparperivispipuuro sopii jälkiruoaksi tai välipalaksi.
Raparperivispipuuro
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

  • 1 l raparperipaloja
  • 1 ½ l vettä
  • 1 ½ dl Dansukker Taloussokeria
  • 2 dl mannasuurimoita
  • 1 rkl Dansukker Kanelisokeria

Huuhtele ja paloittele raparperit. Laita ne kattilaan ja mittaa päälle vesi ja sokeri. Anna kiehua hiljalleen noin kymmenen minuuttia, kunnes raparperit pehmenevät. Lisää mannasuurimot vähän kerrallaan koko ajan sekoittaen. Anna kiehua noin kymmenen minuuttia. Jäähdytä. Vatkaa puuro kuohkeaksi ja mausta vielä kanelisokerilla.

Vinkki!
Voit käyttää tuoretta tai pakastettua raparperia. Osan raparperista voi korvata vaikkapa mansikoilla.

Reseptin on laatinut

Dansukker