Raparperisangria

10 lasillista 12 tuntia
Mansikkaisesta raparperisangriasta voit tehdä alkoholittoman tai valkoviiniä sisältävän boolin.
Raparperisangria
Arvioi: (27kpl)

Ainekset

  • 500 g raparperia
  • pala tuoretta inkivääriä
  • 2 dl Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
  • 1 dl Dansukker Tummaa siirappia
  • 1 l vettä
  • 1 l alkoholitonta mansikkasiideriä
  • 5 dl kivennäisvettä tai pullo valkoviiniä
  • 2 l mansikoita

Huuhdo ja paloittele raparperin varret. Lisää pala inkivääriä. Kaada päälle siirappi ja kiehuva vesi. Anna maustua seuraavaan päivään.

Siivilöi mehu boolimaljaan ja kaada päälle muut juomat ja peratut mansikat.
 

Reseptin on laatinut

Dansukker