Raparperi-mansikkahillo

45 minuuttia
Keitä raparperi-mansikkahilloa Hillosokerilla tai Hillo-marmeladisokerilla.
Raparperi-mansikkahillo
Arvioi: (94kpl)

Ainekset

  • 500 g raparperia paloiteltuna
  • 500 g mansikoita viipaloituna
  • 1 dl vettä
  • 2 tl Dansukker Vaniljasokeria
  • 500 g Dansukker Hillosokeria TAI
  • 1 pkt (330 g) Dansukker Hillo-marmeladisokeria

Kuumenna vesi, raparperi ja mansikat kattilassa. Sekoita hillosokeri höyryävään seokseen, kuumenna hitaasti kiehuvaksi ja keitä kevyesti poreillen noin 10 minuuttia. Sekoita välillä. Mausta vaniljasokerilla. Kuori vaahto. Anna hillon jäähtyä noin puoli tuntia välillä sekoittaen. Kaada hillo puhtaisiin, kuumennettuihin lasipurkkeihin, täytä purkit piripintaan. Sulje hyvin ja säilytä viileässä.

 

Reseptin on laatinut

Dansukker