Raikas vadelma-puolukkahillo

25 minuuttia
Vadelma-puolukkahilloa voi tarjota jälkiruokien tai esim. kaaliruokien kanssa.
Raikas vadelma-puolukkahillo
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

  • 750 g vadelmia, tuore tai pakaste
  • 250 g puolukoita, tuore tai pakaste
  • 1–2 vaniljatankoa halkaistuna
  • 1 pkt (330 g) Dansukker Hillo-marmeladisokeria

Pane aineet kattilaan (pakastemarjat osittain sulaneina). Mikäli käytät tuoreita marjoja, mittaa joukkoon 0,5 dl vettä. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä noin 5 minuuttia. Sekoita silloin tällöin. Poista vaniljatangot. Jäähdytä noin 15 minuuttia, sekoita välillä. Kuori vaahto pinnalta tarvittaessa. Kaada puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin, sulje ja säilytä viileässä.

Tarjoa jälkiruokien, ohukaisten tai vohveleiden kanssa. Hillo sopii myös pinaattiohukaisten ja kaalikääryleiden kanssa tarjottavaksi.

Reseptin on laatinut

Dansukker