Radiokaka

Radiokaka är en riktig klassiker som håller än idag. Förutom choklad innehåller vår variant av radiokakan också hackade mandlar och är perfekta godisbakverk att bjuda nära och kära på.

9 små formar eller 1 stor form

1 tim.

Arviot (82 kpl)

Ainekset

Brända mandlar
250 g mandlar, oskalade
2 3/4 dl Dansukker Strösocker
3/4 dl vatten

Chokladsmet
200-250 g kokosfett
200 g mörk choklad
2 ägg
3 dl Dansukker Florsocker

Ohjeet

Lägg mandlar, strösocker och vatten i en kastrull och sätt på hög värme tills vattnet kokar och massan börjar bubbla. Rör ofta med en gaffel.

Sänk värmen tills vattnet är helt förångat och sockret har kristalliserats igen. Sockret ska smälta, men endast delvis så att det lägger sig i klumpar runt nötterna.

Häll ut mandlarna på en bit smörpapper och separera dem med en gaffel. Låt svalna och hacka sedan.

Smält kokosfett i en kastrull och blanda i hackad choklad, rör till en jämn smet. Vispa ägg och florsocker pösigt och häll i chokladsmeten.

Bred ut ett lager chokladsmet i botten av en silikonform med små rektanglar eller i en plastad brödform. Varva sedan med hackade mandlar och chokladsmet.

Strö hackade brända mandlar på toppen av radiokakorna. Plasta formen och låt stå i kylskåpet.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.