Puolukkasorbetti

Tee puolukoista raikasta sorbettia kevyemmäksi jälkiruoaksi tuhdin aterian päätteeksi.

12 tuntia

Arviot (18 kpl)

Ainekset

1 dl Dansukker Taloussokeria
1 1/2 dl vettä
3 dl puolukoita
1 valkuainen

Ohjeet

Mittaa sokeri ja vesi kattilaan. Keitä seosta
15–20 minuuttia, eli kunnes sokerivesi alkaa paksuuntua.

Soseuta puolukat monitoimikoneella tai sosemyllyllä. Sekoita marjasose laakeahkoon astiaan sokeri-vesiseoksen joukkoon. Jäädytä seos pakastimessa.

Kun seos alkaa jäätyä astian reunoilta, vatkaa se voimakkaasti tasaiseksi vispilällä tai sähkövatkaimella. Pane uudestaan pakastimeen, kunnes sorbettiseos on paksua ja jäätynyttä.

Vaahdota valkuainen hyväksi vaahdoksi ja vatkaa se sorbetin sekaan sähkövatkaimella. Anna sorbetin jäätyä pakastimessa. Annostele jäätelökauhalla tai lusikalla jälkiruoka-astioihin. Lopun sorbetin voi säilyttää pakastimessa. 
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.