Puolukkamarmeladi

45 minuuttia
Puolukkamarmeladin Hillo-marmeladisokerilla voi maustaa kanelitangolla.
Puolukkamarmeladi
Arvioi: (38kpl)

Ainekset

  • 1 kg (2 l) puolukoita
  • 2 dl vettä
  • 1 pkt (330 g) Dansukker Hillo-marmeladisokeria
  • (kanelitanko)

Laita puhdistetut puolukat, (kanelitanko) ja vesi kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä noin 5 minuuttia. Lisää Hillo-marmeladisokeri. Kuumenna uudelleen kiehuvaksi ja keitä 5 minuuttia välillä sekoittaen. (Poista kanelitanko). Anna jäähtyä 15-30 minuuttia. Kuori vaahto pinnalta tarvittaessa. Kaada puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin, sulje ja säilytä viileässä.

Reseptin on laatinut

Dansukker