Puolukka-vaniljahillo

40 minuuttia
Vaniljatanko antaa herkullisen maun puolukkahillolle. Hillo sopii esimerkiksi rahka- ja kermajälkiruokiin sekä leivonnaisiin.
Puolukka-vaniljahillo
Arvioi: (4kpl)

Ainekset

  • 1 kg pakastepuolukoita
  • 1 pkt (330 g) Dansukker Hillo-marmeladisokeria
  • 1/2 dl vettä
  • 1 vaniljatanko

Pane puolukat, hillo-marmeladisokeri, vesi ja halkaistu sekä raaputettu vaniljatanko kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä hiljaa poreillen 10–15 minuuttia. Jäähdytä vartti, poista vaniljatangon puolikkaat ja purkita. Säilytä hillo jääkaapissa.

Nauti viilin tai jogurtin kanssa. Hillo sopii myös rahka- ja kermajälkiruokiin tai herkullisiin leivonnaisiin.

Vinkki!
Halutessasi vahvemman vaniljan maun pane hillo vaniljatankoineen jääkaappiin 1-2 vuorokaudeksi ennen purkitusta.

Reseptin on laatinut

Dansukker