Puolukka-kookosjälkiruoka

Tee laseihin keksipohjan päälle kookosmaidosta ja tuorejuustosta vanukas ja koristele puolukoilla.

6 kpl

15 min + 12 h

Arviot (40 kpl)

Ainekset

6 täysjyväkeksiä
2 rkl Dansukker Fariinisokeria

Täyte

1 prk (400 g) kookosmaitoa
1 ¾ dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
1 rkl Dansukker Vaniljasokeria
1 ½ rs (250 g) Philadelphia maustamatonta tuorejuustoa

Pinnalle

1 ¼ dl vettä
1–2 rkl sokeroimatonta puolukkamehua
¾ dl Dansukker Hyytelösokeria
1 dl puolukoita

Ohjeet

Rouhi keksit. Sekoita rouhe ja fariinisokeri ja jaa seos laseihin tai jälkiruoka-astioihin.

Kuumenna kookosmaito, hyytelösokeri Multi ja vaniljasokeri kiehuvaksi, anna kiehua hiljaa kuplien minuutin ajan.

Vatkaa tuorejuusto kuohkeaksi ja lisää vähän jäähtynyt kookosmaitoseos joukkoon koko ajan vatkaten. Annostele seos murujen päälle pehmeästi valuttaen. Anna jälkiruokien hyytyä jääkaapissa seuraavaan päivään.

Kuumenna vesi ja puolukkamehu kiehuvaksi, lisää hyytelösokeri ja keitä kunnes liemi on kirkasta. Jäähdytä, kunnes liemi alkaa selvästi paksuuntua. Jaa puolukat jälkiruoka-annosten päälle ja lusikoi hyytelölientä jäisten puolukoiden päälle.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.