Punaviinikastike lihalle ja riistalle

4 annosta 15 minuuttia
Herkullinen punaviinikastike timjamilla ja katajanmarjoilla maustettuna sopii naudanlihalle ja riistalle.
Punaviinikastike lihalle ja riistalle
Arvioi: (22kpl)

Ainekset

  • 1 rkl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
  • 3 rkl punaviiniä
  • 3 rkl riistafondia
  • 3 dl vettä
  • (8 rouhittua katajanmarjaa)
  • ½ tl kuivattua timjamia tai
  • 2–3 tuoretta timjaminoksaa
  • 1 tl perunajauhoja

Mittaa kastikkeen aineet perunajauhoja lukuun ottamatta kattilaan. Keitä 5–10 minuuttia. Sekoita perunajauhot vesitilkkaan ja kaada seos kattilaan ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Anna kiehahtaa. Siivilöi kastike lämmitettyyn kastikeastiaan. Tarjoa paistetun lihan, erityisesti riistan tai linnun kastikkeena.

Reseptin on laatinut

Dansukker