Pulleat pannukakut

12–14 kpl 40 minuuttia
Sooda kohottaa pulleita pannukakkuja hillon ja siirapin kera nautittavaksi.
Pulleat pannukakut
Arvioi: (22kpl)

Ainekset

  • 4 dl puolikarkeita vehnä- tai spelttijauhoja
  • 1 rkl Dansukker Vaniljasokeria
  • 1 rkl Dansukker Taloussokeria
  • 1 tl soodaa
  • ¾ tl suolaa
  • 1 prk (200 g) kermaviiliä
  • 2 kananmunaa
  • 1 ½–2 dl maitoa

Paistamiseen

  • margariinia

Tarjoiluun

  • Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
  • Dansukker Siro-sokerilla maustettua kermavaahtoa
  • hilloa maun mukaan

Mittaa kuivat aineet sekoituskulhoon. Lisää kermaviili, munat ja maito. Sekoita ja anna taikinan turvota 15 minuuttia. Paista taikinasta pulleita, pieniä pannukakkuja. Nauti siirapin, hillon ja kermavaahdon kera välittömästi.

Vinkki!
Erota kananmunan keltuaiset ja valkuaiset. Lisää keltuaiset taikinan sekoitusvaiheessa ja kovaksi vaahdoksi vatkatut valkuaiset juuri ennen taikinan paistamista.

Reseptin on laatinut

Dansukker