Porkkanaleivokset

14 kpl 50 minuuttia
Helpoissa porkkanaleivoksissa on kuorrutus sulatejuustosta ja tomusokerista.
Porkkanaleivokset
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

  • 1 1/2 dl ruokaöljyä
  • 2 dl Dansukker Luomusokeria
  • 2 munaa
  • 2 dl luomu-spelttijauhoja TAI vehnäjauhoja
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 1 tl Dansukker Vaniljasokeria
  • 1 iso luomuporkkana raasteena
  • 1 dl luomujogurttia
  • 1 dl kurpitsansiemeniä TAI pähkinärouhetta TAI muita siemeniä
  • 1/4 tl kardemummaa

Pinnalle

  • 100 g sulatejuustoa
  • n. 2 dl Dansukker Tomusokeria TAI Mansikanmakuista tomusokeria
  • 7–14 naposteluporkkanaa
  • sitruunamelissan lehtiä

Mittaa ainekset kulhoon ja sekoita tasaiseksi. Jaa taikina paperisiin leivosvuokiin ja paista 200 asteessa noin 15 minuuttia.

Anna leivosten jäähtyä ennen kuorruttamista.

Sekoita sulatejuustosta ja tomusokerista paksu tahna. Levitä tahna leivonnaisten pinnalle.

Nosta koristeeksi naposteluporkkana ja sitruunamelissan lehti.

Reseptin on laatinut

Dansukker