Pirteä raparperi-mansikkahillo

12 tuntia + 10 min
Pirteä raparperi ja makoisa mansikka ovat perinteinen makupari hillossa.
Pirteä raparperi-mansikkahillo
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

  • 1 kg (2 l) raparperia paloiteltuna
  • 1 kg (2 l) mansikoita viipaloituna
  • 1 luomusitruunan mehu ja raastettu kuori
  • 1 kg Dansukker Hillosokeria
  • 1 rkl Dansukker Vaniljasokeria

Sekoita ainekset kattilassa ja anna seisoa jääkaapissa yön yli. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä noin 5 minuuttia samalla sekoittaen. Kuori vaahto pinnalta. Kaada hillo puhtaisiin, kuumennettuihin lasipurkkeihin, täytä purkit piripintaan. Sulje hyvin ja säilytä viileässä.

 

Reseptin on laatinut

Dansukker