1 1/2 dl kuohukermaa
15 mustapippuria tai 10 Turkinpippuri-makeista
225 g tummaa suklaata
1 3/4 dl Dansukker Tomusokeria
Kastamiseen
200 g tummaa suklaata
Koristeluun
Dansukker Väriraesokeria tai
sormisuolaa tai
raastettua suklaata
Kuumenna kerma ja mustapippurit tai Turkinpippuri-makeiset teräskattilassa. Anna kiehua hiljalleen kannen alla 10 minuuttia. Poista mustapippurit. Lisää suklaa ja sekoita, kunnes suklaa on sulanut ja seos on tasaista. Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi. Lisää tomusokeri. Sekoita tasaiseksi massaksi. Peitä ja pane viileään 2 tunniksi. Sulata suklaa vesihauteessa. Muotoile tryffelimassasta palloja ja kasta ne sulatettuun suklaaseen. Ripottele pinnalle hieman väriraesokeria, sormisuolaa tai raastettua suklaata. Säilytä viileässä.
Reseptin on laatinut