Piimäkakku (gluteeniton)

15 annosta 1 tunti 15 minuuttia
Leivo perinteinen, mausteinen piimäkakku gluteenittomana arkeen tai juhlaan.
Piimäkakku (gluteeniton)
Arvioi: (117kpl)

Ainekset

  • 3 munaa
  • 3 dl piimää
  • 3 dl Dansukker Luomuruokosokeria tai Fariinisokeria
  • 5 dl gluteenitonta jauhoseosta
  • 1 rkl kanelia
  • 2 tl kardemummaa
  • 2 tl neilikkaa
  • 2 tl inkivääriä
  • ½ tl pomeranssinkuorta
  • 2 tl hyvin pestyn luomuappelsiinin kuoriraastetta
  • 2 tl ruokasoodaa
  • 100 g sulatettua voita tai margariinia

Vuokaan

  • voita
  • kookoshiutaleita

Pinnalle

  • Dansukker Tomusokeria

Sekoita kaikki ainekset tasaiseksi kulhossa ja laita taikina voideltuun ja kookoshiutaleilla jauhotettuun kakkuvuokaan, jonka vetoisuus on noin 2 litraa.

Paista 150–175-asteisessa uunissa 50–60  minuuttia.

Jäähdytä hetki ja kumoa.

Siivilöi jäähtyneen kakun pinnalle tomusokeria.

Reseptin on laatinut

Dansukker