Parsaa ja parmankinkkua

4 annosta 20 minuuttia
Parsa ja parmankinkku on klassinen yhdistelmä.
Parsaa ja parmankinkkua
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

600 g vihreää tai valkoista parsaa
200–300 g parmankinkkua
4 salaattisipulia ohuina viipaleina

 

Rasvaton salaatinkastike maustettuna tomaattisoseella ja sambal oelekilla

1. Kuori parsat ja poista tyven puumainen osa.

2. Keitä parsat pehmeiksi kevyesti suolatussa vedessä (2 tl suolaa/litra vettä) noin 2–5 minuuttia. Huuhtele kylmässä vedessä.

3. Leikkaa parmankinkku niin moneen viipaleeseen kuin on parsoja. Kääri viipaleet parsojen ympärille.

4. Asettele parsat tarjoilulautasille. Ripottele päälle salaattisipuliviipaleet. Pirskota päälle salaatinkastike ja tarjoile heti.

Yksi annos (sisältää kastikkeen) sisältää:
Energiaa, kJ 550
Energiaa, kcal 130
Proteiinia, g 18
Rasvaa, g 4
Hiilihydraattia, g 5
- josta SteviaSokerin hiilihydraatit, g 1
 

Ravintosisältö laskettu reseptistä.

Reseptin on laatinut

Dansukker