Paratiisin persikkamarmeladi

50 minuuttia
Ihanan kypsistä persikoista keitetty marmeladi maustetaan valkoviinillä ja vaniljasokerilla.
Paratiisin persikkamarmeladi
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

  • 1 kg kypsiä persikoita
  • 1 dl valkoviiniä
  • 1 pkt (330 g) Dansukker Hillo-marmeladisokeria
  • 2 tl Dansukker Vaniljasokeria

Kalttaa persikat ja poista kivet. Kuutioi hedelmäliha pieniksi paloiksi. Pane persikat ja valkoviini kattilaan, kuumenna ja anna kiehua hiljaa kannen alla 3-4 minuuttia. Lisää hillo-marmeladisokeri, kuumenna kiehuvaksi ja keitä 3-5 minuuttia. Sekoita vaniljasokeri joukkoon. Jäähdytä noin 15 minuuttia, sekoita välillä. Kuori vaahto pinnalta tarvittaessa. Kaada puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin, sulje ja säilytä viileässä. Nauti paahtoleivän, pikkuleipien tai ohukaisten kanssa.

Reseptin on laatinut

Dansukker