Paistetut nuudelit katkarapujen ja vihannesten kera

Paistetut nuudelit wokattujen vihannesten ja katkarapujen kera on nopea ja maukas arkiruoka.

4 hengelle

20 minuuttia

Arviot (111 kpl)

Ainekset

200 g kuorittuja katkarapuja
250 g nuudeleita
Runsaasti vettä, johon on lisätty keittovaiheessa 2 rkl öljyä ja 1 tl suolaa/litra
Maustamiseen
2 tl murskattua valkosipulia
1 rkl tuoretta hienonnettua inkivääriä
2 tl curryjauhetta
2-3 rkl soijakastiketta
2-3 tl Dansukker Ruokokidesokeria
Vihannekset
1 purjo suikaloituna
1 iso porkkana raastettuna
2 dl sokeriherneitä halkaistuina
2 dl pavunituja
4 rkl kasviöljyä paistamiseen

Ohjeet

Keitä ensin nuudelit kevyesti suolatussa vedessä, johon on lisätty öljy. Huuhtele ja valmistele vihannekset ja mausteet edellä annettujen ohjeiden mukaan.

Lämmitä öljy wokkipannulla tai vastaavalla. Kypsennä curryjauheella maustettua valkosipuli-inkiväärimurskaa 1 minuutin ajan ja lisää purjosipuli. Käytä korkeaa lämpötilaa ja sekoita koko ajan.

Lisää keitetyt nuudelit ja raastettu porkkana sekä soijakastike ja sokeri. Anna seoksen kypsyä 2-3 minuuttia ja sekoita koko ajan. Lisää tarvittaessa vettä, etteivät nuudelit pala.

Lisää katkaravut ja sokeriherneet pannulle ja anna kypsyä vielä 2 minuuttia. Tarkista maku. Lisää pavunidut juuri ennen tarjoilua.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.