Ainekset
200 g palvikinkkua
200 g pieniä herkkusieniä
200 g pieniä sipuleita
1–2 rkl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
2 dl kuivaa valkoviiniä
4 kalafileepalaa (à 150–200 g)
suolaa, pippuria
rasvaa paistamiseen
Ohjeet
Paista kuutioitu palvikinkku kuivassa paistinpannussa. Puhdista herkkusienet ja pane ne paistinpannuun. Kuori ja halkaise tai lohko sipulit ja pane ne paistinpannuun. Kuullota pari minuuttia. Kaada joukkoon siirappi ja viini ja hauduta, kunnes sipuli on pehmennyt.
Huuhdo kalapalat. Mausta suolalla ja pippurilla. Paista kalapalat rasvassa paistinpannussa. Tarjoa heti sipuli-sienilisäkkeen ja keitettyjen perunoiden tai pastan kera.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Parhaat juustokakut
Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.
Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!
Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.
Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.
Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.