Pähkinäiset kanelikeksit

noin 30 kpl 45 minuuttia
Hasselpähkinälle ja kanelille maistuvat marenkiset keksit
Pähkinäiset kanelikeksit
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

  • 125 g hasselpähkinöitä jauhettuna
  • 1/2 tl kanelia
  • 1 tl Dansukker Vaniljasokeria
  • 2 munanvalkuaista
  • 1/2 maustemitallista suolaa
  • 1/2 tl sitruunamehua
  • 2 1/2 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
  • noin 30 hasselpähkinää

Sekoita keskenään hasselpähkinäjauhe, kaneli ja vaniljasokeri. Vatkaa valkuaiset, suola ja sitruunamehu kovaksi vaahdoksi. Kääntele joukkoon sokeri ja pähkinäseos. Ota taikinasta lusikalla nokareita pellille, jolla on voideltu tai öljytty ja jauhotettu leivinpaperi. Paina jokaiseen keksiin kokonainen hasselpähkinä. Paista 160 asteessa (kiertoilmauuni 140 astetta) uunin keskitasolla noin 20 minuuttia. Anna jäähtyä ritilällä.

Reseptin on laatinut

Dansukker