Pähkinä-toscapaistos

Herkullisen paistoksen kuorrutteessa on runsaasti erilaisia pähkinöitä.

1 tunti

Arviot (0 kpl)

Ainekset

Pohja
100 g voita tai margariinia
3 dl vehnäjauhoja
1/2 tl leivinjauhetta
2 rkl Dansukker Ruokokidesokeria
1 muna
Täyte
100 g kuorittuja manteleita
100 g hasselpähkinöitä
100 g saksanpähkinöitä
100 g voita tai margariinia
1/2 dl Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
1/2 dl Dansukker Ruokokidesokeria
2 rkl vehnäjauhoja
1 dl maitoa

Ohjeet

Paahda hasselpähkinät paistinpannussa liedellä. Poista kuoret hankaamalla pähkinöitä esimerkiksi karkealla pyyhkeellä. Paahda myös mantelit ja saksanpähkinät.

Sulata pohjaan käytettävä rasva ja anna jäähtyä. Sekoita sen jälkeen kaikki ainekset keskenään ja painele taikina halkaisijaltaan noin 25 cm:n piirakkavuokaan. Esipaista 10 minuuttia 200 asteessa. Alenna sen jälkeen lämpö 175 asteeseen.

Sekoita kaikki täytteen ainekset kattilassa, manteleita ja pähkinöitä lukuun ottamatta. Kiehauta ja anna hautua pari minuuttia. Ota kattila liedeltä ja sekoita joukkoon pähkinät ja mantelit.

Levitä täyte esipaistetun pohjan päälle ja paista noin 15 minuuttia.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.